Trustpilot

Fri frakt över 599 kr  
Snabb leverans skickas inom (1-2 dagar)

60 Dagars returrätt

 

UMAGE

UMAGE när dansk design och belysning skapar magi ur ett skandinaviskt perspektiv!

Med rötter från nordisk stadsmiljö och natur skapas en spegling av det skandinaviska landskapet. Genom nyskapande och kreativa ideér för naturliga material och enkel design har all belysning skapats genom stort hantverkskunnande med kvalitet och omtanke där miljön varit i fokus. Detta har gjort att UMAGE vuxit till att bli ett världsledande varumärke.

UMAGE är en designfirma som grundades år 2008 i Köpenhamn och gav belysningen en helt ny innebörd. Lampan har blivit en självklar inredningsdetalj i många hem utan att tumma på värdet av ett riktigt bra ljus. UMAGE lampor passar både i hemmet eller på kontoret.

UMAGE är varumärket bakom den stilfulla designfavoriten EOS fjäderlampa som finns i flera storlekar. Några av UMAGEs lampor har den klassiska stilen där lampan är tillverkad av fjädrar, bomull och plast. Många gånger säljs lamporna utan armatur för att kunden själv ska kunna välja om man vill använda den som bordslampa, taklampa eller golvlampa. Vi har flera stativ för de olika användbningsområderna så att man ska få ut bästa tänkbara funktionalitet av sin UMAGE lampa.

Lampskärmar

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen