Trustpilot

Fri frakt över 599 kr  
Snabb leverans skickas inom (1-2 dagar)

60 Dagars returrätt

 

Tina

Enkelt och genuint med fokus på att kombinera en hållbar livsstil utan att kompromissa den goda maten!

Tina Nordström är för många känd som Mat-Tina. Hon är en av våra mest populära tv-kockar och en tjej med härlig utstrålning som inspirerar många till matlagning på en ny nivå men med enkla medel. Tina ställer inte krav på ett perfekt kök eller flådiga maskiner som gör jobbet åt dig. Många av Tinas produkter är inspirerade av gamla loppisfynd och trotjänare. Tinas produkter består av textilier, produkter för köket och det du behöver för en snygg dukning. Tina vill med sina produkter hjälpa dig att utmana gamla traditioner och förbise det som anses vara rätt eller fel. 

Så vad behöver man för att fixa en rolig middag, jo att laga den tillsammans med någon man gillar! Ropa in familjen, bjud in några vänner eller grannen och låt fantasin flöda, hitta glädjen och inspirera varandra. Det är lite så man känner för Tina, att alla är välkomna och att det är inte så "knussligt" utan det finns alltid plats för en till.
 

Tinas Vegetable serien


I Tinas populära serie Vegetable finns det många fina produkter i stengods och en bricka i björkfanér, de kännetecknas av ett fint mönster med grön dekor.
I serien finns muggar, serveringsfat, kanna, skålar, skärbräde och bricka. Tinas fina koppar och serveringsfat passar fint att duka fram sommarens fika och frukoststunder på.

Vegetable levereras i presentförpackning som är en uppskattad gåva till student, bröllopsgåva, konfirmation eller gå bort-present. 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen