Trustpilot

Fri frakt över 599 kr  
Snabb leverans skickas inom (1-2 dagar)

60 Dagars returrätt

 

Jamie-Oliver

Med Jamie Olivers produkter är det lätt att hitta inspiration och vara kreativ i köket!

Jamie Oliver är känd från tv där han både har deltagit som kock och programledare. Han är en av världens mest kända kockar och har lanserat ett stort antal produkter som underlättar för dig i köket. När det kommer till Jamie Olivers produkter är både funktion och modern design i fokus där Jamie vill inspirera till att vara kreativ och hitta gläden i köket. Han har släppt flertalet kokböcker där man inspireras med spännande recept, otroliga smakkombinationer, unika tekniker och tips för en hälsosam livsstil. Med Jamies redskap i köket har man kommit en bit på vägen med att lyckas med sin matlagning.

Skärbrädor, ugsformar och baktillbehör

Sedan 1999 har Jamie Olivier varit en karaktär i tv där man får se de höga krav han ställer på både mat och utrustnining. De högkvalitativa produkterna som han har lanserat ger dig goda förutsättningar till ett rolig och smidig matlagning samtidigt som de pryder ditt kök med sin moderna design.
Bland Jamies produkter hittar man en mängd redskap, mortlar, skärbrädor, springformar, slevar, vispar, ugnsformar med mera.

Skärbrädor

Jamie Olivers skärbrädor i akaciaträ är av hög kvalitét och finns i tre storlekar, Large (52x32x2 cm), Medium (46x27x2 cm) och Small (45x34x3 cm). Skärbrädorna är i modern design som man gärna vill visa upp så låt skärbrädan stå framme och bli en snygg inredningsdetalj i köket.


Baktillbehör

Jamie Oliver har en ny modern serie som är inriktad på bakning - Atlantic Green serien. Har hittar du springformar, pajformar räfflade och släta, ballongvisp, spritspåsar, gasbrännare, slickpot, utstickare och baknål. Här finner du det mesta för din bakning. 

 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen